SHUTTERS

MONTEREN ZONDER TE BOREN!

Wilt u shutters of jaloezieën kopen? De shutters zijn een raamdecoratieproduct speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen, geïntegreerd in een aluminium frame. Het frame wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op uw kozijn. In de kiepstand van uw raam blijft de shutter of jaloezie altijd strak tegen het glas zitten. Makkelijk te verwijderen bij het schoonmaken van uw raam. Leverbaar in veel verschillende kleuren. KT Raamdecoratie, voornamelijk werkzaam  in of rondom Noord-Holland, in de omgeving van Zaandam, Wormerveer, Krommenie-Assendelft, Purmerend. Maar ook in Hoofddorp, Heerhugowaard of Amsterdam leveren wij de raamdecoratie van Keje (bekend van RTL4).

| Showroom

Bent u al een tijdje op zoek en wilt u graag shutters kopen? Woont u in of rond Zaanstad, Zaandam, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Purmerend, Koog aan de Zaan of andere locaties in Noord-Holland? Dan bent u bij KT Raamdecoratie op het juiste adres. Voor het beste advies en het plaatsen kunt u contact met ons opnemen of vul ons offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Naast shutters, kunt u bij ons ook terecht voor plisségordijnen, jaloezieën, raamhorren en hordeuren. Voor andere producten, waar u bijvoorbeeld uiteindelijk shutters in kunt ophangen, zoals kozijnen en dakkapellen, in de Zaanstreek en omgeving, kunt u naar KTbouw.nl.

Bezoek onze showroom op industrieterrein Noorderveld, Samsonweg 69, in Wormerveer kunt u de meeste van onze producten bekijken en vertellen wij u graag meer. Wij zijn open op afspraak.