| Jaloezieën

MONTEREN ZONDER TE BOREN!

Wilt u jaloezieën kopen? De latende is een uniek raamdecoratieproduct speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen, geïntegreerd in een aluminium frame. Het frame wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op uw kozijn. In de kiepstand van uw raam blijft de Latende (Jaloezie) altijd strak tegen het glas zitten. Makkelijk te verwijderen bij het schoonmaken van uw raam. De bediening gaat van boven naar beneden. Leverbaar in veel verschillende kleuren. KT Raamdecoratie, voornamelijk werkzaam  in of rondom Noord-Holland, in de omgeving van Zaandam, Wormerveer, Krommenie-Assendelft, Purmerend. Maar ook in Hoofddorp, Heerhugowaard of Amsterdam leveren wij de raamdecoratie van Keje (bekend van RTL4).

Specialist in jaloezieën in de omgeving van Zaandam, Wormerveer, Purmerend, Koog aan de Zaan, of andere locaties rondom Noord-Holland

| Showroom

Bent u al een tijdje op zoek en wilt u graag jaloezieën kopen? Woont u in of rond Zaanstad, Zaandam, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Purmerend, Koog aan de Zaan of andere locaties in Noord-Holland? Dan bent u bij KT Raamdecoratie op het juiste adres. Voor het beste advies en het plaatsen kunt u contact met ons opnemen of vul ons offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Naast jaloezieën, kunt u bij ons ook terecht voor plisségordijnen, Rolgordijnen, raamhorren en hordeuren. Voor andere producten, waar u bijvoorbeeld uiteindelijk jaloezieën in kunt ophangen, zoals kozijnen en dakkapellen, in de Zaanstreek en omgeving, kunt u naar KTbouw.nl.

Bezoek onze showroom op industrieterrein Noorderveld, Samsonweg 69, in Wormerveer kunt u de meeste van onze producten bekijken en vertellen wij u graag meer. Wij zijn open op afspraak.