| Hordeur systemen

In de maanden wanneer de zon weer gaat te schijnen wilt u natuurlijk volop genieten van het weer. Loop makkelijk heen en weer de tuin in en houd de insecten buiten. Geschikt voor vrijwel alle kunststof en houten kozijnen. Heeft u vragen omtrent kleur, maat of verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies over Hordeuren op maat. Wij zijn werkzaam in en rondom Noord-Holland en Zaanstad, in de omgeving van Zaandam, Wormerveer, Krommenie, Assendelft en Purmerend. Maar ook een ritje iets verder weg draaien we onze hand niet voor om. Hoofddorp, Heerhugowaard en Amsterdam is natuurlijk geen probleem.

Ook onze hordeur systemen worden geleverd door Keje.nl

Deur hor systemen | Noord-Holland - Zaandam, Wormerveer, Krommenie Assendelft

| Showroom

Wilt u een hordeur in uw woning in Zaandam, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Heiloo, Purmerend, Koog aan de Zaan of andere locaties in Noord-Holland? Wij zijn de raamdecoratie en hordeuren specialist in en rondom de Zaanstreek en kunnen u daarom daar goed bij helpen. Vul vrijblijvend een offerteformulier in, of neem contact met ons op. Voor kozijnen, dakopbouwen, dakkapellen en gevelbekleding van kunststof, in de Zaanstreek en omgeving, kunt u naar KTbouw.nl.

Bezoek onze showroom op industrieterrein Noorderveld, Samsonweg 69, in Wormerveer kunt u de meeste van onze producten bekijken en vertellen wij u graag meer. Wij zijn open op afspraak.